Շիոչի Ուչյաման և նրա կինը՝ Չիսատոն, համբավ են ձեռք բերել շնորհիվ այն բանի, որ պատրաստում են սուշի… միջատներից: Զույգը այնքան է ոգևորվել դրանով, որ նույնիսկ գիրք է հրատարակել՝ «Միջատներին պատրաստում ենք ժպիտով» վերնագրով: Ճապոնական խոհարարական հրաշագործները հավատացնում են, որ դրանք անկրկնելի համ ունեն:
fullpicture.ru-ն ներկայացնում է այդ համեղ սուշիները։
1. Շոչին և Չիսատոն իրենց գրքում հավաքել են սուշիների լավագույն բաղադրատոմսերը
2. Սուշի ջորո սարդով (nephila clavata)
3. Սուշի մադագասկարյան ուտիճով
4. Սուշի մանուշակագույն Բրաժնիկ թիթեռի բոժոժներով
5. Սուշի ասիական շերշի բոժոժներով
6. Սուշի Դոբսոն թիթեռի բոժոժներով
7. Սուշի ցեցի բոժոժներով
8. Սուշի ճապոնական ցիկադով
9. Սուշի բոժոժներով
10. Շիոչի և Չիսատո Ուչիյամաները իրենց Տոկիոյի բնակարանում միջատներից սուշի պատրաստելիս
11. Շիոչին իր անձնական օրինակով ցուցադրում է, որ միջատներից պատրաստված սուշին ոչ միայն ուտելի է, այլ նաև շատ համեղ: