Գիտնականները վստահ են, որ օրգանիզմում գենոմային միջամտությունը անբնական ոչնչի չի հանգեցնում և կարող է փոխել մարդկանց կյանքը։
Նրանք մադիր են «հիպոալերգիկ կով» ստեղծել։
«Կովի կաթում հատուկ սպիտակուց կա՝ բետա- լակտոգլոբուլինը, որը ալերգիկ ռեակցիա է առաջացնում։ Այդ սպիտակուցը կարելի է ապաակտիվացնել, և նման կովի կաթը ալերգիա չի առաջացնի նույնիսկ բետա-լակտոգլուբոլինի նկատմամբ ամենազգայուն անձանց մոտ»,-ասել է ակադեմիկոս Օլգա Դոնցովան։