Նուշն ընկուզեղեն է, որը պարտադիր պետք է ներառել ձմեռային սննդակարգում, հայտնում է Cosmopolitan-ը:
Ըստ բժիշկների՝ նուշի օգտագործումը հնարավորություն կտա զգալիորեն ամրապնդել իմունիտետը:
Նուշն ամրապնդում է իմունիտետը նույնիսկ ավելի լավ, քան վիտամին С-ն, իսկ այս ընկուզեղենի պարբերական օգտագործումն օրգանիզմին հնարավորություն է տալիս հաջողությամբ պայքարել մի շարք, այդ թվում՝ գրիպ, մրսածություն առաջացնող վիրուսների դեմ, մեծացնում է վիրուսները, մարմնով դրանց տարածումը կանխելու օրգանիզմի հնարավորությունը: